Nolte keukens Matrix 150

Nolte keukensMATRIX 150 – is gebaseerd op stappen van 150 millimeter voor hoogte, breedte en zelfs diepte. De voordelen: visuele harmonie, dat beetje extra bergruimte en pure ergonomie – voor welke keuken je ook kiest.

En omdat het rekenen met onze maten zo eenvoudig is, kun je meteen zelf met de planning beginnen. Op ruitjespapier correspondeert één ruitje precies met één eenheid.

Heeft u een ontwerp gemaakt? Ga dan eens langs bij Keukencentrum-Utrecht om met de specialisten uw keuken verder uit te werken.

Bron

De keuken van het koningshuis

Speciaal voor Koningsdag leven wij mee met de Oranje gekte. Het is misschien niet de mooiste keuken, maar met zijn prachtige jaren 70 design wel goed voor een design award.

Veel keukenfabrikanten slaan een nieuwe weg in en geven keukens meer kleur. De standaard aarde kleuren en materialen als hout en metaal zijn minder in trek.

Zeg nou zelf, een strak witte hoogglans of knal rode keuken staat toch prachtig in elk modern huis?

ornajekeuken

Keukencentrum-Utrecht is online!

Met veel plezier delen wij u mee dat Keukencentrum-Utrecht.nl gelanceerd is. In onze showroom in Montfoort (10 minuten vanaf Utrecht) ontvangen wij u graag en stellen wij samen met u de keuken van uw dromen op. Hieronder vindt u een korte impressie van de showroom. Om de lancering van Keukencentrum-Utrecht te vieren hebben wij een top actie voor u. Bij aankoop van een keuken is montage geheel gratis! Tot snel bij Keukencentrum-Utrecht.

o1